En lång natt

I natt fick Tess sova i våran säng mellan oss. Och när Jonas gick och la sig så råkade han väcka hon. Så hon höll mig vaken en stund.
Vaknade igen halv 3 och det kändes som klockan var runt 6 så fick en chock när jag såg va klockan var. Hade lite svårt att somna om. När jag väl lyckades somna så vaknade jag av att Tess låg bajsade. Eller jag vaknade av doften. Men hon låg fortfarande och sov så fick väcka hon för hon hade bajsat ner hela sig själv. Så sanerade hela hon och efter amningen så somnade hon om och jag med.
Imorse låg de ett tunt lager av snö på backen ❤️ snart är snön här på riktigt.

Imorse kom golvläggaren tror inte han inner lägga klart hela golvet innan han slutar idag. Men det blir så fiint. Är sjukt nöjd över valet av klinker.

20131105-150205.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.