En blöt måndag

Så trist väder de är idag, regn regn och regn. Efter att jag lämnat Neo på förskolan så fick jag hem och åt frukost sen tog jag tag i städningen. När den var klar så parkerade jag och Tess i sovrummet, gav henne mat sen somnade vi båda två. Och vaknade i panik kl 13. Var riktigt trött då Neo höll mig vaken i natt med sin hosta. Skönt att kunna vila en stund på dan.

Hämtningen gick bra, Neo ville i te åka vagn hem utan han skulle gå, tog bara 7 minuter längre. Han gick så snällt bredvid vagnen. Han börjar bli så stor våran kille. Hade tänkt att vi skulle börja baka till dopet i eftermiddag men insåg att jag glömt att handla endel ingredienser, typiskt. Så dom får älsklingen handla i morgon efter jobbet. Blir iaf Neo’s bakfavorit Chokladbollar. Ska försöka få hit pappa nån dag som får hjälpa till med bakandet.
Imorgon hoppas jag att golv killen kommer hit och fortsätter med golvet. Han dök aldrig upp idag. Dom verkar ha ett eget liv i denna bransch.

20131104-201823.jpg

Nästa måndag är de föräldramöte på Neo’s förskola, så sms:ade barens farmor imorse och frågade om hon kunde passa barnen, vilket hon kunde ❤️. Ska bli spännande att gå på vårt första föräldramöte. Nu blir de att tvätta en maskin med skitiga kläder sen plocka undan lite leksaker. Sen ska jag krypa ner i soffan och se de okända. Förhoppningsvis håller jag mig vaken. Just nu är jag så sjukt trött skulle kunna somna sittandes.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.