Photoshot

Ikväll då Neo somnat passade jag på att fota Tess 3 månaders bilder. Inte de lättaste kan jag säga. Tjejen som aldrig ligger still. Blir en till omgång på Onsdag då Neo är på förskolan så jag kan utnyttja dagsljuset. När Neo kommer hem blir de syskonbilder.

Annars har min dag varit super. Tess vart lite orolig då byggarn började bila i golvet. Så vi stängde in oss i sovrummet så vart de bättre. Vart även bestämt att vi kommer att sätta in 8 st spottar i taket som man kan dimma ner. Kommer bli så snyggt i hallen/tvättstugan.
Har ikväll suttit och klickat runt på olika leksaks shoppar och blir beställt i veckan förhoppningsvis. Julklappar till barnen och födelsedags presenter till Neo.
20131015-000718.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.