Ny vecka

Har haft en riktigt trevlig helg. I lördags for vi in till stan och gjorde bort lite ärenden. Barnen fick sockar och fuskpolokragar. Köpte en present till Jessica och Rikards nytillskott Sam❤️som vi inte träffat än. Vi skulle dit igår, men vaknade jätte hes och på natten låg jag och kallsvettades mesta dels. Men är redan på bättringsvägen. Så snart kan vi hälsa på.
Igår söndag var ju meningen att vi skulle på babysim med Tess men ställde in, då var var så risig. Men nästa helg ska vi dit. Dagen vart bra ändå då Thony, Linda och Milly kom på besök. Barnen hade super kul. Neo somnade som en stock kl 20.

Bygget står still, snickaren är klar för tillfället, vi väntar på målaren som kommer slutet var veckan tydligen. Sen har vi servat våran luftvärmepump. En bekant till Jonas, Erik på hushållsservice som förövrigt kom från Ursviken. Så vi hade en heldel att snacka om. Iaf så fick han mig att känna mig gammal för första gången typ.

Nä nu blir de sängen helgen har innehållit lite sömn, så har lite att ta igen.

20131028-233224.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.