Nu händer de grejer

Imorse var elektrikern här och la ut golvvärme slingan. Och efter lunch kom golvläggaren och flytspaklade golvet. Trodde jag skulle dö då jag hörde vem det var som hade kommit. Han var min serverings lärare på gymnasiet. Och när jag jobbade på Arken så åt han lunch där. Han är jätte creepy. Behöver inte gå in på detaljer med han är äcklig. Men nu ser vi slutet i denna renovering.

Jag tror Neo har sin första förälskelse ❤️ han tycker jätte mycket om en tjej på sim avdelning. Han ska hålla hon i handen hela tiden och ge hon massa kramar. På gympan imorse så sprang dom hand i hand ❤️ finaste Neo!

Tess har varit lite gnällig idag, är väl sprutan som spökar. Hoppas att natten blir lugn.
Imorgon är de fredag, och vi har middags gäster ❤️ så imorgon på morgonen blir de att putsa köttet och skala potatisen och förbereda.

20131017-212730.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.