God morgon Lördag

Vart en tidig morgon denna dag. Båda barnen vaknade strax efter 6. Så är småbarns livet, men jag älskar de. Jag och barnen har myst på här hemma tänt mycket ljus. Hade vi haft ved inne hade vi nog tänt en brasa.
Dagens planer är att försöka få oss in till stan. Måste in på hm och köpa mer sockar till Tess, dom har dom bästa bebissockarna. Sitter jättebra på lillfoten. Är lite andra saker som ska fixas också. Ska börja kolla på födelsedagspresenter och julklappar till Neo. Har hittat allt på Lekmer så det fattas bara att godkänna beställningen. Men älsklingen tycker om att gå och klämma och känna i butikerna. Visst det har sin charm men att handla på nätet är en himla fördel. Gå mycket fortare och tar ingen tid. Perfekt i mina ögon. Neo ska ju få en packetkalender så blir att börja inhandla dessa också. Så roligt med jul, längtar verkligen. Härom dagen var de Tomte Tass på tv och massor av julmusik var med i filmen. Var så mysigt.

Imorgon är de äntligen dags för babysim med Tess, ska bli så roligt. Hoppas hon tycker lika mycket om det som Neo gjorde.

20131026-092830.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.