En heldag utomhus

Såg att inlägget jag skrev i eftermiddag publicerades aldrig

Igår spenderade vi hela dagen utomhus. Vi gick ut vid halv 10 och älsklingen och Neo klippte gräset och jag rengjorde grillen. Och vi plockade in resten av grejerna som ska in för vintern. Sen såg vi på då Jonas klippte gräset vid gymmet. Sen for vi vidare och klippte gräset hos hans farmor. Som var och handlade men kom hem just då vi for. Så vi passade på att stanna och säga hej så barnen skulle få träffa sin farfar.
Vi fick med oss lite frukt till Neo från gammelfarmor sen skyndade vi oss hem så Neo fick äta lunch och sen vila en stund. När Neo vaknade så for vi och hälsade på barnens farmor och Boe som var på Högåsen. Vi grillade korv och gick i skogen. Neo älskar att vara där. Han satt och körde traktor ❤️ klippte gräset med sin plast gräsklippare.
Så Neo somnade gott i sin säng halv 8 och vaknade halv 7 imorse pigg och glad.
Idag är Neo på förskolan och jag har myst med Tess och strax ska jag dammsuga och skura golven sen är de dags att hämta hem lille prinsen ❤️ som jag längtat efter honom.

20131007-205957.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.