Dopkort & en smart Neo

Har haft en riktigt mysig dag, älskar hösten. Är så mysigt speciellt när de regnar. Tänder massor av ljus, dricker mitt favorit te, och myser med Tess. Det gjorde jag då Neo var på förskolan idag. Gäller att passa på.
Sitter just nu och filar på dop dopkorten som ska göras. Som helst ska vara klara i helgen. Vet inte om vi ska ha en julig design på dom eller om de ska vara i typ lila design. Men vi båda är inne på jul eftersom hon ska döpas 1 december.
Imorgon kommer elektrikern hit och flyttar proppskåpet till garaget och byter till automatsäkringar och jordfelsbrytare. Så jag kommer vara utan el imorgon, jippie! Får se om jag går på öppnaförskolan, får gå dit och äta min lunch om int annat. Utan el enhel dag blir rätt tråkig. Hoppas bara han är klar då pappa och mamma kommer vid 3 så jag får bjuda dom på kaffe.

Tror jag måste ha lösen på paddan snart, Neo han lyckades idag gå in på min instagram och filma sig själv och lyckades även posta filmen ❤️ han är så duktigt våran älskade son.

20131009-221912.jpg
Söta Neo med chokladbolls smet fulla ansiktet ❤️

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.