Pinsam faster

Vilken härlig söndag vi har haft. For in till stan och kollade på banan när alla körde sina rc bilar, älsklingen som köpt en ny hade lite skruvning i sin kvar. Men onsdag blir premiär turen. Sen till Jula för att inhandla diverse prylar för att sen skynda hem och äta middag. När vi kom hem så hade vi främmande av bästa Sandra. Som hade varit i stallet och gjorde ett stopp hos oss. Så trevligt. Han med lite snurr innan vi var tvungna att dra vidare till Kåge. Min brorsdotter Li hade match mot KAIF. Och jag trodde aldrig att jag skulle bli så inne i matchen. Li en riktigt kämpe var nära att göra mål. Och jag stod och skrek på sidan. Tror Jonas fick skämmas lite. Frågade Li efter matchen om hon skämdes över sin faster och fick till svar, nä det är ändå ingen här som vet vem du är hahaha. Kan säga att det är inte sista matchen jag är på

20130909-081523.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.