Ja, då var de måndag igen

Dabbah ( läs chabba ) som våran son säger. Vaknade upp till regn i morse. Så det var bara att leta fram skaloverallen till Neo och Tess.

Har haft en effektiv morgon, efter jag lämnat Neo på förskolan så gjorde jag en snabb röjning här hemma och sen satte jag mig och började beta av dagens To do list. Har bla ringt och bokat tid för dopet på Tess. Och sen satt jag i kö till Skatteverket, har nämligen inte fått papperet där man ska fylla i om vad hon ska heta. Så nu är den på väg till oss. Har just käkat lunch och på en och enhalv timma ska jag hämta hem sonen ❤ som jag har saknat honom idag. Våran lilla prins.

20130902-115440.jpg

Neo redo för förskolan. Vart så otrolig dålig kvalla på bilden, men det får ni leva med…

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Ja, då var de måndag igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.