Härligt med Fredag

Det var inget morgonmöte för Jonas denna morgon vilket betyder en glad och utvilad mamma och son. Tess chockade mig och vaknade 06:15 och ville ha mat, sista gången åt hon 22:30. När Neo var så liten kändes de som han åt hela tiden, vad jag kan minnas.
Började dagen med att städa, fick som vanligt hjälp av Neo. Dammsugningen tycker han är roligast. Sen gick vi ut på baksidan och var i solen en stund tills det var dags för lunch och sen vilan. Och medan barnen vilade så passade jag på att kolla på gårdagens avsnitt av Kockarnas kamp, riktigt bra program.

När älsklingen kom hem från jobbet så åt vi Tacos, så barnsligt gott det är. Nu sitter jag och ser på då älsklingen bygger ihop en Rc bil och själv sitter jag och kollar runt på internet efter inspiration till våran tvättstuga. Som jag hoppas det händer nått i till veckan då våran handläggare på försäkringsbolaget åter kommer efter en vecka ute på älgjakt.

20130906-223245.jpg

20130906-223407.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.