Fredag

Så fort denna dag har gått. Älskling tog 2 timmar pappaledigt på morgonen så han började 8 istället för 7. Så han missade morgonmötet bara för att Neo skulle få sova och inte vakna av väckaren som då skulle ringt kl6 ❤
När vi sagt hejdå till Älskling så vek jag tvättberget och gjorde bort städningen, sen klädde vi på oss och gick till lekparken. Slängde iväg ett sms till Jenny som gjorde oss sällskap med hennes Jamie. Var där till strax efter 11 sen skynda oss hem för att steka pannkaka. Neo var så trött när vi kom in, och efter lunch sov han 3 timmar.
Älsklingen köpte med sig mat från stan, skönt att slippa stå vid spisen såhär en fredag.
Jonas har dragit till Skråmträsk för att fixa rc bilen så han kan köra på söndag, och jag ligger isängen med Tess vid min sida och myser och kollar på netflix. Neo han sover så gott i sin säng här brevid ❤

20130913-231722.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.