Efterkontroll och kostylist

Idag efter lunch ska jag tillbaka till barnmorskan för en efterkontroll. Så Neo fick stanna hemma från förskolan denna dag. Älskar verkligen Neo’s förskola och personalen är så gullig och jättebra med barnen ❤ och i morse när jag ringde och berättade att han inte kommer så erbjöd dom att dom skulle göra ett undantag och att han skulle få vara där längre idag. Tycker de var jätte snällt gjort. Men eftersom vi ska sen och kolla på klinker och andra saker till tvättstugan så blir de fel att ha han på förskolan.

Men det var bra att han var hemma idag för att han ha sovit otroligt dåligt i natt. Han har en tand längst bak som är påväg att bryta fram och han säger hela tiden ajaj och pekar i munnen. Så nu vart de en tidig vila han var så trött.

Detta har Neo pysslat med nu på morgonen, hällt ut alla popcorn på köksgolvet ❤

20130918-105013.jpg

Små tittade på Nyhetsmorgon och fick se en ko i studion, tydligen kan man en kostylist. Coolt jobb eller om de nu är en hobby..

20130918-105323.jpg

20130918-105338.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera