Trött

Vilken dag det har varit. Kom iväg sent gjorde vi i morse, sen var de massor av trafik efter vägen plus asfaltsläggning. Men tillslut kom vi fram lagom till lunch. Så vi började besöket på Nolia, Tess valde också att äta då, typiskt! Så lite diskret fick jag langa upp tutten bland allt folk i mattältet. Sen så satte vi oss jag och Trese som också ammar i en av hallarna där dom sålde möbler för att försätta ge tjejerna mat. Och gubben som sålde dom hade inget emot att vi satt där som tur var. Vi var snäll och höll koll på hans dator undertiden han sprang och gjorde ett ärende.
Neo skötte sig exemplariskt, satt snällt i vagnen hela tiden utan protest..

Träffade Jonas Madde och Nova lagom när Nolia stängde, så kul att stöta på dom bara så där.
Trodde Neo skulle somna på vägen hem, men han höll sig vaken, och slocknade direkt vi la han i sängen hemma.
Nu ska jag försöka sova, imorgon kl 8 kommer Polygon hit och mäter fukten i den skadade delen av huset. Och hoppas att det har torkat upp nu så vi slipper fläkten…

20130806-231941.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.