Torsdag

Veckorna går så fort, tä’nk att vår lilla tjej har snart varit hos oss i 2.5 vecka. fast det känns att hon alltid har funnits hos oss.
Denna vecka har varit fullbokad, sjuk kul. Jonas Kusin Jenny med familj bjöd in sig på middag i Tisdags. Så kul att träffa dessa underbara människor, tyvärr är de alldeles för sällan. vi hade en mysig kväll, och tror ungdomarna uppskattade de också.
Igår så var Oskar hos oss en stund medan dom andra var i Pölen och badade. Och Neo la beslag på honom direkt och ville Leka han tyckte Oskar var hur kul som helst. Senare på kvällen dök Lill-Jonas och hans dotter Nova upp. Så stor hon blivit. IAf så drog vi allihop till Skelleftehamn till Thony och Linda, Neo och Milly fick leka av sig lite och jag passade på att fynda massa fina kläder till Tess för en billig peng, Tusen Tack Linda!

Idag var vi på Stan redan klockan 10, vet inte när jag var på stan så tidigt sist. Jonas hade lite saker han var tvungen fixa och jag kände inte riktigt att det var läge att ta med Neo på de så vi satt i bilen och väntade, gick rätt bra ändå. Neo vart lite less bara 🙂 klockan 11:15 hade vi tid på BVC för vägning och mätning av Tess. Hon vägde 3770 gr och är 52 cm lång, stora tjejen! MEn så mycket som hon äter så är de väl inte så konstigt. När vi var färdiga så styrde vi tillbaka till stan. Där vi käkade en mysig lunch och gick och strosade i lite affärer innan vi var nöjda och for hem igen. Sen har de inte hänt så mycket, Jens och Lisa var här och vi grillade tillsammans.

Nu väntar jag bara på Tess ska vakna så jag får ge hemma mat innan jag ska gå och sova…

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Torsdag

Kommentera