Slut på semestern

Nu har Neo gjort först inskolningsdagen på förskolan. Och tror han tyckte det var riktigt roligt. Många spännande saker och nya vänner. Idag följdes hela familjen dit och imorgon går nog grabbarna dit själv.
Sov gott gjorde han också när det var dags för vilan. Men nu ikväll har han sovit oroligt och vaknat några gånger.

Idag var de ju Jonas första dag efter massor av veckor ledigt, och spännande för mig att vara hemma själv med båda barnen. Men det gick riktigt bra. Efter vilan så gick vi till lekparken och var där i 1,5 timma. Sen gjorde vi middag och då är ju snart Jonas hemma. Så hoppas att morgon dagen går lika smidigt..

Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar och att Tess ska vakna så jag få ge henne mat innan jag kryper ner i sängen..

20130812-225221.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.