Mitt lilla kvalster ❤

Fick en jätte rolig nyhet idag, att Tess och Neo ska få en till kusin i Januari ❤ längtar massor. Min söta make vart så sugen på en 3:a och jag med måste jag erkänna. Men först ska ska vi njuta av denna bebis tid med Tess.

Håller på att filura på dopet också. Vill ha de före jul och helst i Oktober, men det känns som oktober är så nära. Så vet inte!

Nu myser jag i soffan med Tess, borde ta tag i köket. Men det är så mysigt att bara mysa. Vi vart bjudna på middag ikväll av svärmor och Boe. En lyx att dom kom hit med maten. Spagetti och köttfärssås som var himmelskt god. Det var Frida och Viktors ide..farmor hade med sig jättefina skor till barnen tack! Barnen har världens bästa farmor och Boe i sina liv. Älskar att sitta och se på Neo då han leker med dom eller när han skrattar åt nått roligt som dom gör så han nästan inte kan stå på benen..

20130821-223601.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Mitt lilla kvalster ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.