En bra helg

Vilken mysig familje helg vi har haft. Lördagen började vi att fara och titta på rc tävling, riktigt kul må jag säga. Sen vidare till min bror för att hämta massor av kläder till Neo, höll inte att rymma de i bilen så mycket var de. Vart att stressa hem och tömma bilen, ge Tess mat packa om för att sen fara på middag i Bjässviken hos Jonas moster Kicki. Massor av god mat bjöds de på. Det var så roligt att träffa Tina, Antonio och Olivia och Jonas Madde och Nova. Olivia vart fast i Neo’s klor, som tyckte Olivia var en trevlig lekkamrat. Och Olivia var super duktig med Neo.
Vi kom hem strax efter 01 och var trötta och myggbitna. Var så mysigt att sitta och prata m allt möjligt, jag och Jonas hade vart sitt sovande barn i famnen, så myyys!

Söndagen gjorde vi premiär att vara på klädbytardag. Vi kom dit rätt sent, vid halv 11 och så klart var nog mycket utrensat. Men Jonas fyndade iaf till barnen. Tess fick 2 fina overaller och 2 leggings och Neo fick en slit och släng overall och 1 par varmfodrade stövlar. Egentligen var vi ute efter långärmade tröjor och byxor men fanns bara noppiga och urtvättade. Mn nöjda över fynden vart vi, för allt de vart de inte ens 300 kr.
När vi kom hem vart de en snabb vila för att sen knalla över till våra vänner och gratta deras pojkar som fyllt år. Vi vart bjudna på en super god tårta. Neo hade kul med alla storbarn.

Efter middagen for Jonas och körde rc bil och jag barnen stannade hemma. Tess sov så fi k rå om storkillen för mig själv❤ vi lekte och byggde duplo för att avsluta kvällen med ett bad.

När Jonas kom hem så började vi se en ny serie Orange is the new black. En riktigt bra serie.

20130826-112822.jpg

20130826-112837.jpg

20130826-112851.jpg

Neo’s saker visar jag vid ett annat tillfälle..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.