1 steg fram och 2 tillbaka

Var tvungen ställa väckaren i morse då polygon skulle komma kl 8. Men vi borde ha lärt oss att dom aldrig passar den avsedda tiden utan kl 9 knackade han på dörren. Iaf så var nästan all fukt borta utom en vägg, den mot garaget. Där har de kommit vatten ner till brädan som är fast gjuten i betongen. Så bör att slippa ha en byggfläkt här i 2 år typ så blir vi tvungna att riva upp väggen bila upp plankan torka och sen bygga tillbaka. Suck! Mer jobb..

Annars har dagen varit relativt lugn. Vart bjudna till Jessica och Rikard på fika. Lo hade bakat en sockerkaka som vi mumsade i oss ❤
För till stan sen och inhandlade en bluray spelare till sovrummet, då våran gamla la av härom dagen.
Imorgon är de dags för BVC igen. Spännande åh se hur mycket hon väger nu.

20130808-002710.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.