våran Helg

I lördags så packade vi bilen in oss i bilen och rullade mot Lycksele, för att gå på djurparken en hel dag. Kom fran strax efter 12 och började med att äta en god lunch med våra vänner. Var ju meningen att vi skulle träffa min bror där. Men eftersom han ville fara redan halv 9 så hann vi bara träffas under lunchen. För när vi kom dit hade dom sett alla djur och då återstod bara leklandet för dom. Men iaf så hade vi tur att fick de de flesta djuren då vi tajmade in matningen. Den ända som var skygg var Lodjuret, som inte ville visa sig.
Vi for hem strax efter 17 då dom stängde. När vi kom till Skellefteå igen så lämnade vi av Neo hos farmor och Boe som skulle sköta sonen under kvällen då vi var bjudna på en dubbel 30 års fest hos Stefan och Threse. Neo hade haft riktigt kul hos farmor med massa lek i lekparken och annat skoj.

Idag så hade de varit strålande väder så vi började dagen med att duka upp frukosten ute på altanen, så mysigt! Sen tog vi ut Neos Ferrari och 4 hjuling som han fick köra omkring med tills det var dags för att vila efter lunch. Jag och Jonas skulle bara lägga oss brevid han bara för att få lite Neo mys men hela familjen somnade och vaknade strax före 15, Då vi skulle vara och fira Jonas mormor som fyller 75 år. Så det vart bara att kasta oss i bilen och köra till stan för att hinna träffa hon. Och tyvärr så var hon febrig just denna dag och inte så pigg.

När vi kom hem så vart de mer Neobus, Neo älskar nu när pappa har semester, det passar perfekt nu när han är inne i en pappa period. Vart pizza till middag med Jens och Lisa och när dom for hem så kom svärmor, Boe och Johanna och hälsade på. Svärmor kom med egen odlade rädisor <3 måste nog utöka våran odling till nästa sommar, med lite sallad morötter och sockerärtor. NEo älskar att gå till jordgubbslandet och plocka jordgubbar på morgonen. för att sen sätta sig på stenen och smaska i sig dom. Så underbart!

Imorgon har vi besök på MVC, spännande! sen vidare till Strömfors för att hälsa på Sid, ja hans ägare med 😉 OCh hoppas på bra väder…

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera