Semester

Äntligen har maken semester. Dock såhar dom 2 första dagarna bestått av att jobba med renoveringen. Nu ska de torka i 5 veckor. Sen drar dom igång igen. Vi börjar iaf se ett litet ljus i den lååånga tunneln.

Dessa 2 dagar så har jag försökt sysselsätta Neo på bästa sätt. Inte lätt nu då Jonas är hemma och han inte får vara med pappa. Han är så otroligt intresserad vad dom gör. Att vila har de inte blivit mycket av, han vaknar efter 1 timma och ska kolla vad pappa gör. Får vara tacksam för att vila 1 timma iaf.

Idag har ju de regnat större delen av dagen så efter middagen så åkte legot/duplot fram och hela familjen satt och lekte. Så mysigt de var. Neo älskar sitt duplo.

Imorgon är en familjedag, blir förmodligen Leos om de regnar. Annars om vädret är fint kanske vi far till nån skojig lekpark. Men umgås och ha kul de ska vi. Men på morgon ska vi först göra nått spännande 🙂

20130702-221638.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera