Min födelsedag

Då var man ett steg närmre 30 🙂 har haft en kanon fin dag, strålande sol och jätte varmt. Har fått super fina presenter , är så nöjd! Lillan fick lite granna med, av farmor fick hon en klänning, sockar, tröja och en snutte och ett jätte fint påslakarn sett i rosa till spjälsängen. Och av mormor en jättefin filt.
Min älskling överraskade mig rejält i morse med ett stort packet, min älskling hade köpt en amnings kudde till mig, hur gullig är han inte. Jag har sagt typ en gång att jag skulle vilja ha en sånn och de kom han ihåg <3 och jag älskar den, fattar inte varför jag inte köpte en sån med Neo.

20130723-232709.jpg
Bjöd hit mamma och pappa på grillat ikväll. Vi hade en mysig afton tillsammans. Neo älskar att spela fotboll med morfar, oj så han skrattar. Han kan nästan inte stå så mycket skrattar han. Är så gulligt att se dom tillsammans.
När dom for hem så la vi barnen i vagnarna och gick en promenad på 7 km så skönt de var. Strax ska jag hoppa in i duschen och sen ge lilla ett mål mat sen blir de sängen…Skönt!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.