Våran dag

Har haft en riktigt trevlig dag idag. Det har ju varit otroligt varmt så vi har varit ute mesta hela tiden. På förmiddagen tog vi en liten promenad, sen vart de en sväng förbi lekparken, och sen stannade vi till hos Hasse och Gunilla.
Efter lunch gjorde vi premiär i Pölen, badplatsen här i byn. Vi följde med Jessica och Rikard med barn. Neo tyckte de var lite konstigt med sanden som fastnade på kroppen, men skeppet tyckte han var super kul. Blir att köpa en uvdräckt till pojken, som han kan ha då han badar och ett par crocs eller ett par badskor.

Till middag var vi bjudna till högåsen på grillat. Vi Skulle egentligen äta i stugan i Bjässviken, men dom asfalterade den vägen just denna dag så den var avstängd..vi sa hejdå till Frida och Viktor som drar till USA i 5 veckor.

Imorgon kommer vår steamshower, och hoppas vi snart får nån som kopplar in den. Längtar tok mycket efter ett bad. Har besök hos barnmorskan imorgon också.

Nu ska jag försöka sova i denna värme som är i sovrummet…

20130626-010208.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.