Pappas kille

Tiden går fort, 2 dagar sen jag gjorde en uppdatering, var helt säker på att det var onsdag idag.
Älsklingen har varit hemma från jobbet i 2 dagar, en sommarförkylning som spökar. Som tur är så höll den inte i så länge. Det som har varit jobbit är våran kära son som är riktigt pappig nu. Så det har varit omöjligt att ha Jonas sovandes på morgon utan att han en gråtandes Neo utan för sovrumsdörren som vill in till pappa. Men måste säga att det är riktigt gulligt att han är så pappig och rätt skönt. Har hört många andra mammor blir sotis på sin partner när barnet är pappig, men det blir inte jag, tycker de är så skönt 🙂 Jonas får härlig tid med sonen och Neo är nöjd. Jonas kan inte ens gå på toa utan att Neo står utanför och stor gråter, lite gulligt tycker jag de är.

Hoppas att Neo slipper febern från sprutan, iså fall borde den visa sig imorgon eller på lördag. Vi har lite på våran agenda som som borde betas av, de sista inköpen till bebis bla. Sen har vi lite aktiviteter in planerade också som jag tror Neo skulle uppskatta..

20130613-231459.jpg

Hittade bilden på olivias blogg, hoppas jag får låna den 🙂

20130613-231611.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.