Novas Dop

Igår packade vi in oss i bilen och körde ner till Umeå för att närvara då Nova skulle döpas. Det var en mysigt dop och Neo sötnosen han började klappa händerna efter solisten hade sjungit klart och det hördes klart och tydligt, gullunge! I kyrkan skötte han sig riktigt bra så vi var stolta föräldrar.
Efter dopceremonin var de dopfika i kvartersgården hos Jonas och Madde, och gott fika. När presentöppningen var klar så åkte vi till Tina och Antonio och hälsade på. Neo och Pax deras Hund hittade verkligen varann och busade i sinne…Vi for och käkade på Restaurang Maria vart plank stek som var otroligt god. servicen fick inte att klaga på den får bästa betyg. Neo somnade i vagnen så vi fick äta i lugn och ro..For hem från runt 21. Så när vi kom hem så däckade hela familjen och sov gott. NEo vaknade kvart över 9 i morse men jag vaknade samma tid runt 7, typiskt. Så nu är jag trött, men innan sängen blir de en dusch…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.