Måndag igen då

Idag har vi varit på BVC med Neo, han klarade allt galant, staplat klossar, visa vart magen är. Vi fick säga hur många ord han kan, och nu är han uppe i 9 st. Fick leka med Pontus, doktor Karins docka 🙂 Han är fortfarande en lättviktare 10,5 kg och 83 cm lång.
Vi har ju funderat fram och tillbaka om 18 månaders sprutan om han ska ta den eller inte. Men det slutade med att han fick den iaf. Ett stick i armen och tröst i pappas famn vart de bra igen. Så det var en tapper liten kille idag.
När vi var klara på BVC så åkte vi vidare till MVC för att kolla till lillasyster / lillebror i magen. Skulle ju dit i fredags men efter 15 – 20 minuter väntan på vår tid så var vi tvungna att fara hem för våran handläggare på försäkringsbolaget var på väg till oss. Och när vi sitter i bilen på väg hem ringer vår bm och frågar vart vi är. Som tur var ringde hon till Jonas, så hon fick sig en liten utskällning. Om vi hade stannat kvar och väntat hade vi fått sitta och vänta i 45 minuter. Så Jonas krävde en tid idag 17:45 men då ringde hon mig imorse och ändrade till 13 vilken var toppen.
Iaf så såg allt jättebra ut, och bebis börjar vara fixerad! Så snart kanske de händer 🙂

Vi måste i veckan ut och handla de sista som står på handlingslistan. En snuttefilt, och nya kläder till bebis att ha på sig. Plus att ta ner och tvätta lite kläder från Neo’s första tid…

Är i velig kring säng till Neo. Nu sover han ju i spjälsängen men den hade vi tänkt till hans syskon och vill inte lägga pengar på en till spjälsäng. Så ska vi köpa en juniorsäng? Hur gjorde ni andra?

Det vart lite vila för Neo idag, trodde han skulle somna om då jag flyttade honom från bilen till sängen men det gjorde han inte. Så vi myste i sängen istället till vi hörde glassbilen då gick vi ut och köpte glass. Gick över till våra grannar och satt i solen och myste med glass och kaffe..

Nu blir de kvällsfika och sen sängen, så skönt de ska bli att få sova och hoppas få sova mer i natt än var jag gjorde till idag. Vaknade kvart i 5 och kunde inte somna om..

Gilla(0)Ogilla(1)

2 thoughts on “Måndag igen då

  1. Härligt att höra att barnen utvecklas och mår bra. Så spännande att lillen snart är här! Vi köpte ju en växasäng till Josef sommaren innan Melvin kom men han var ju lite äldre än vad Neo är. Krisar det så har vi ju en spjälsäng över som ni kan låna.

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.