Fånga dagen

Har inte prioriterat bloggen i veckan tyvärr. Men iaf så har denna varit fylld av roliga saker och aktiviteter. Promenader, fika hos vänner och besiktning av våran vattenskada, shopping, middag med min familj, Och massa annat.
Är så mysigt nu när älsklingen är långledig. Så vi passar på att ta vara på familjetiden.
Igår så for vi in till stan och handlade blommor att plantera ute. Blir inte så mycket blommor i år. Orkar inte passa blommorna från Neo. Så det vart ampelblommor Och lite annat smått och gott. Till middag kom hela min familj, vi grillade och hade super mysigt. Pappa och mamma kom lite för och hjälpte oss med lite fix på gården, mamma planterade blommorna och pappa friserade våran syren, tog bort död grenar.

Idag kommer våran handläggare och kollar in vattenskadan, en snubbe komme i onsdags och kollade hur omfattande skadan var och den var rätt stor. Så alla väggar i groventren kommer rivas, även våran dusch och bastu. Så det blir en rolig sommar…
Har även tid hos bm idag, ska mäta bara så hoppas på ett snabbt besök. För allt kommer krocka nämligen…nu ska jag och sonen ut i de sköna vädret innan vi ska väcka upp pappa.

20130607-090033.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.