Storebror på besök

Har överlevt ännu en regnig dag. Hoppas att vädret är bättre imorgon. Vi har pysslat på här hemma  och busat med sonen i massor som har mer energi än oss. Han blir aldrig less.

Fick ett trevligt besök av min storebror på eftermiddan. Han kom en en överraskning till oss, vi fick ett par splitter nya slalomskidor!!! bästa storebror <3 mysigt att sitta och snacka massa skit och dricka kaffe.

Imorgon kommer Thony, Linda och Milly hit och äter middag med oss, men före blir de en promenad med Jenny och Jamie, hoppas på uppehålls väder.

Neo har blivit så stor och duktig, och man märker hur han utvecklas hela tiden, lär sig nya saker. Och förstår när vi pratar med han. tex, när vi ska byta blöja, springer han till toan visar vart blöjorna finns och vårservetterna är, sen går vi ut och han stänger toadörren efter sig och springer sen till lekmattan och lägger sig på rygg. en annan grej, när vi säger att vi ska bada så går han och hämtar sin handduk, och när vi är klara med badet och har torkat och satt på blöjan så går han och hänger upp sin handduk på sin plats. kan berätta tusen saker han gör..han är bara så duktig och har blivit så stor på så kort tid tycker jag. och större blir han väl då han blir storebror…

 

bild bild 11 bild 33

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.