Neo blir bortskämd <3

Igår då vi hämtade posten så låg de ett packet i lådan, gissa om vi blev nyfikna. Det var från Jonas moster Kicki. Hon hade skickat ett packet med kläder till Neo <3 en stickad kofta som hennes svärmor har gjort till Neo..så gulligt. Och den var otroligt fin. Sen ett par byxor och en T-shirt

20130521-215746.jpg

20130521-215757.jpg

Tusen tack Kicki!

Ikväll kom Neo’s farmor på besök och även hon hade med sig lite saker till barnbarnet, 2 st kepsar

20130521-215924.jpg

Jonas fyller år imorgon och gullig som hon är så hade hon bakat tårta som Jonas ska ta med och bjuda sina arbetskamrater på. Tack så mycket! Så skönt att få avlastning, annars hade vi/jag stått och bakat som en tok ikväll.

När hon hade farit och Neo gått och lagt sig så gick vi ut en stund och fixade på gården, rensade klart jordgubbslandet bla. Imorgon kommer mamma och pappa hit och ska lägga på markväv så jag slipper rensa så mycket ogräs i sommar..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.