solig Tisdag

Vilket härligt väder vi haft idag, gick lilla Brönet efter lunch så Neo skulle somna i vagnen och då ser jag en karl som solar i bara shorts, så så varmt var de idag. Snön försvinner i rasande fart. Passade på medans sonen sov att sitta och njuta av solen. Sen när Neo vaknade gick vi över till Jessica och passade Arvid som var hemma från förskolan så Jessica kunde hämta Lo i lugn och ro. Vi roade oss med att spela hockey med pyttesmå klubbor. Arvid vann så klart eftersom mina mål som jag gjorde inte gilldes för han var inte beredd…haha söta unge. Så fort dom kom hem så klädde vi på oss och traskade hem, så vi skulle vara klar med sysslorna innan älsklingen skulle komma hem.

kvällen har gott i hockeyns tecken, och skönt var de då AIK kunde vinna även denna match och utöka ledningen till 3-0 i matcher. Så nu hoppas vi bara på en vinst på Torsdag och guld.

DSC_0448

 

Avslutar med mina 5 saker jag är tacksam för idag:

1. Att pappa kom och såg hockeyn med oss

2. Att älsklingen var duktig och bytte lampor på bilen

3. Att Jessica alltid finns för mina funderingar och har kloka svar

4. Att det var soligt väder idag

5. Att Neo gav mig en kram

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.