Snart helg

Skippade öppna förskolan idag, då jag inte ville smitta ner nån med vår förkylning och inte få mer baciller. Så vi har varit inne och lekt med bilar och lekt tagen, en lek som Neo älskar. I morse kom våra nya sommardäck, så förhoppningsvis hittar vi nån som kan sätta dom på fälgen imorgon.

Har börjat med en grej nu denna vecka att inte surfa eller vara uppkopplad när Neo är vaken eller när Jonas är hemma så vi får mer tid tillsammans. Utan om jag bloggar så gör jag de då Neo vilar eller gått och lagt sig för kvällen. Tycker det funkar riktigt bra hittills.

Ikväll innan Neo skulle sova så spolade vi upp hans badbalja så han skulle få ta ett kvällsbad. Och sist vi var och handlade köpte vi badskum till han. Nått som han inte uppskattar, nu är de andra badet han tar med skum, första gången var han jätterädd. Denna gång gick de bättre han kunde stå i balja med tyckte de var lite läskigt när han fick skum på händerna…Men det går bättre och bättre.

NU ska jag ta och göra dom sista sakerna för kvällen innan jag ska bänka mig framför tv och se Kniven mot strupen mitt favorit program…

20130221-155636.jpg

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.