Nojjig!

japp det är jag, under typ 2 dagar har jag nojjat över att mini i magen inte rört sig den brukar. Jag har känt den, men inte så hårda sparkar som det brukar vara. Och de har jag tänkt på nu varje sekund i typ 2 dagar. Så idag tyckte älsklingen att det var dags att ringa in till förlossningen bara för att kolla av läget. Pratade med en gullig Bm som tyckte att vara på den säkra sidan så skulle vi komma in. Vi kom överrens om att vi skulle komma in efter kl 13 så då var lunchen avklarad. Så älsklingen kom hem och hämtade oss och halv 2 så satt vi och väntade att få bli undersökta. Kerstin som jag tror barnmorskan heter som undersökte mig var jätte gullig och riktigt trevlig.  Hon sa att magen är nu mycket större än va den var när jag väntade mera och att det är mer plats där inne, att det är därför jag upplever sparkar och rörelser mycket mindre. Vilket är en vettig  förklaring. CTG:t såg jättebra ut, men för att vara på säkra sidan så fick vi ett ultraljud. Dom var gulliga och klämde in oss mellan 2 besök. hjärtat pickade på. Frågade faktiskt om hon kunde vara snäll och kolla könet,vilket hon gjorde men ville inte säga eftersom hon inte var säker och det var lite stressigt med tiderna. Skönt att veta att allt stod rätt till iaf. Neo skötte sig jättebra, han somnade och vaknade då vi gick ut från sjukhuset 🙂 Så en stolt mamma och pappa!

Imorgon är de öppna förskolan, har tänkt gå dit. roligt för Neo att få leka av sig en stund…

Neo på bilden 1 vecka gammal

 

DSC_0167

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.