en regnig måndag och tacksam

lite trist väder är de må jag säga, det har just börjat regna. Jag som hade tänkt att vi skulle gå ut en stund efter med vaknar från sin eftermiddagsvila.

Helgen har varit lung och skön, vi har inte gjort mycket. Det har ju varit en riktigt hockey helg. Och ingen har väl missat att AIK leder med 2-0 i matcher. Vi har haft mycket besök också. På lördags morgon bestämde sig Neo att vakna extra tidigt, nämligen kvart i 5, Inte ok. Så det var bara att stiga upp och leka med sonen som bara skulle köra sin Ferrari. Halv 8 så börjar han bli trött och vi går och vilar och tror hans minst ska vila till kalv 10 i af. men så fel jag hade kvart över 8 så slår han upp ögonen. Var bara att kliva upp och se lite Nyhetsmorgon och vid 10 tiden klädde vi på oss och gick ut och lekte.resten av dagen var han rätt trött och gnällig. Thony och Linda kom hit och såg hockeyn med oss och Neo och Milly lekte och hade jättekul. Kl halv 8 stupade Neo i säng. Då var han knäckt.
Söndag vaknade vi till strålande sol, så vi la badhus planen på hyllan och var ute hela förmiddagen i solen. så skönt! vi fick främmande av Magdalena och Magnus, Gottfrid passade på att vila ute i vagnen under tiden. Riktigt roligt att träffa dom, var nog i höstas vi sågs sist.
Svärmor och Boe kom hit och såg hockeyn med oss och hade med sig pizza. Dom hade med sig en present till Neo från Jonas Moster Kicki som hon hade inhandlat till Neo i utlandet. Tack så mycket för den!

Har massor att vara tacksam över veckan som gott, men de som sticker ut lite är de här:

att Maria hörde av sig

att vi hade en underbar helg tillsammans

att vi gick till öppna förskolan i Torsdags

att jag for till Anna på Me and I party

Att Neo fick träffa sin farfar

 

DSC_0743 DSC_0744 DSC_0745 DSC_0746 DSC_0727 DSC_0670

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera