En ny vecka

Helgen har varit jätte lugn, har bara varit hemma. igår var vi ute lite grann och sen drog vi till Edda för babysimmet med Neo. Så stolta vi var över våran guldklimp. Han ” simmade ” med simfötter för första gången med puffar på armarna och en flyt grej i badbyxan. Han tyckte det var så kul, humöret var på topp.

När vi kom hem tog vi fram utemöblerna till altanen på framsidan och satt och njöt av kvällssolen tillsammans med Jessica och Rikard medans barnen lekte och busade. Vart en stillsam kväll då Jonas började känna sig jätte risig och febern kom krypande. Det var som att ligga bredvid ett element i natt. Så denna vecka kunde ha fått en bättre start tycker jag.

Idag har jag och sonen varit ute på förmiddan, gjorde av med lite energi i lekparken, Neo älskar rutschkanan. Sen in och käka lunch. Och där försvann min energi. var så slut och ont i ryggen av att gå upp och ner för trappen till rutschkanan så när Neo skulle vila efter lunch så gjorde jag han sällskap. Och 2 timmar senare vaknade vi. Då vi vaknat passade älsklingen på att klippa Neo, vilket behövdes. Vilken skillnad det blev, han vart riktigt stilig.

Vi har just sett första filmen av Maria Wern och riktigt bra var den. Så ser framemot nästa. Nu blir de sängen strax, och hoppas att älsklingen snart blir frisk< ;3 20130422-222339.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.