En händelserik lördag

Började dagen med ett besök på stan. Vi skulle införskaffa 2 födelsedagspresenter till våra mammor. Vi började med svärmor och hittade direkt presenten till henne, det vart ett halsband och örhängen från Rock By Sweden så fint. Jonas tyckte vi skulle köpa ett sett till mig också men det får bli senare isåfall. Träffade på Jonas kusin Malin med familj på stan kul att träffa Piteborna och i Skellefte dessutom.
Vi hann även med en lunch på stan. Hade räknat att Neo skulle somna i vagnen undertiden vi var på stan, men det var för mycket att titta på. Men somnade i bilen på väg till Ursviken, men det vart ju inte lång sovstund. Och efter firandet av mamma åkte vi vidare till Skelleftehamn för att hälsa på Thony och Linda en snabbis, och ännu roligare var att träffa storbarna som vi sällan träffar.

Sen vidare till stan och middag hos svärmor och Boe. Och när vi kom dit så var Jonas och Madde där med Nova så vi fick snusa lite på bebis <3
Neo’s farmor hade införskaffat en tallrik med sugkopp under. Så han åt nästan helt själv stora killen våran, och maten var riktigt god. Det tyckte vi allihop.
Vart sällskapsspel, och tackar gudarna för att babblarna finns. Så Neo underhölls ett tag iaf. Kan dom i te göra en långfilm typ av dom. Just nu finns de bara 2 låtar.

Neo sover gott nu och Jag med snart. Jonas har Rikard på besök, dom spelar nått spel på PS3 an, så jag ska krypa isäng. Är riktigt trött efter denna dag.

Dessa smycken hittade vi från Rock By Sweden, fina va??

20130406-235400.jpg

20130406-235420.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.