effektiv och oturshelg

I helgen så tog vi tag och sågade ner häcken på baksidan. på fredag hjälpte pappa och mamma till, mamma passade Neo medan vi andra bar ris. På Lördag kom Svärmor och Boe och hjälpte till. Gick riktigt bra och snabbt började kl 12 och vid 15 tiden var vi klara. Svärmor fick kvalitetstid med Neo medan vi andra bar ris. Som tack för hjälpen så tog vi fram grillen och grillade. Åh så gott!  Och vädret var ju ett riktigt aprilväder hela helgen. Men vi hade ändå tur att det knappt regnade, haglade  under tiden vi arbetade..

Efter 2 dagar med kånkande av ris så hade jag gode ont i ryggen igår. Så det vart en relativt stillsam dag igår. Började dagen med att vakna 5! och Neo sov till 8. Typiskt! efter morgonmyset så klädde vi på oss och gick över till Jessica och Rikard och träffade även alla grannar på den sidan av kvarteret. Så pratade om valborgs och vi alla slår våra påsar ihop, så blir sammanlagt 4 familjer som äter tillsammans. Så trevligt! Sen vart de lite lekparkshäng, så trevligt att den äntligen tinat fram. Gissar att det blir mycket häng där i vår/ sommar. Neo älskar att vara där, rutschkanan och gungan är favoriterna.

Neo har haft en riktigt oturshelg, på fredagen fick han en sticka i handflatan då han skulle backa ner från vår altan. och på lördag skulle han skjuta skottkärran och tippade på handtaget fick han strax under ögat, så en bula vart de och även en liten blåtira. Och igår så fick han bråttom ner för altanen och glömde bort att backa, och sprang ner, och det slutade med en faceplant. Och lite blod och en jättefläskläpp.

det var lite om våran helg

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.