Ny vecka

Vart en liten bloggpaus i helgen vilket inte var tänkt. Vi har iaf haft en trevlig helg, Fredag så vart de en lugn kväll med film mys. Lördagen var de snöstorm så mesta av dagen spenderades inne med familjemys och på eftermiddagen var vi bjudna till svärmor och Boe för hockey och god mat. På väg hem stannade vi till på Maxi och handlade lite, Neo fick prova kundvagnsbilen för första gången gissa om killen tyckte om de nya åket. Han satt och tutade och hade de super kul.

Igår söndag så började jag med att renbädda sängen som alltid på söndagar. Sen vart de städ för hela slanten. Sen var de bara att packa badväskorna och köra mot stan. Innan badet stannade vi till för ett snabbt stop hos Jonas mormor. Som vart glad över att träffa Neo, var ju så längesen dom sågs tyvärr.
Badet gick jättebra, idag var de Neo’s favorit syssla. Åka rutschkana, oj så roligt han tyckte de var. Vi ska köpa en ny kamera som man kan filma och fota under och i vattnet. Han älskar verkligen att bada. Och det är så kul att se hur mycket han uppskattar de. I omklädningsrummet slog han på charmen. Han satt och sa hallå hallå till alla och bjöd på många skratt..och riktigt snäll var han<3 våran fina kille.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.