Neo åker rutschkana

För 2 veckor sen så beställde vi ju en rutschkana, och dagen efter fick vi ett mail att deras lagersaldo inte var uppdaterat och vara var slut men skulle återkomma i lager den 7 Mars. Men den kom aldrig utan fick veta att den kanske skulle komma den 14 så pratade vi med dom och makulerade våran order.
Och idag då Jonas kom hem från jobbet så hade han med sig en kana till Neo som barnens Hus hade fått hem. Lotta som är Chef där hade messat Jonas och sa att dom nu hade kanor i lager så gulligt av hon tycker jag. Och denna kana var 100 gånger bättre än den vi kollat på på nätet. och dessutom går den lätt att vika ihop då han inte får åka utan vi är med. Eftersom han provade att springa ner, han åkte baklänges, han hoppade ner. jag vad ner hann han inte med..men han älskar sin rutschkana. och när vi skulle ta bort den för att han skulle vila sin eftermiddags vila så vart han så ledsen.

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Neo åker rutschkana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.