Lite om Helgen

tänkte blogga lite om vad vi haft för oss i helgen. Det har innehållt massor av roliga saker. På lördagen började vi med att gå ut en liten stund efter lunch, tanken var att Neo skulle somna i vagnen men det ville han inte göra. Vi provade lägga honom i sängen när vi kom in, men tjurig som han är så vägrade han. Vi fick ett spontan besök av Stefan, Threse och Alvin som föröverigt också ska ha ett till barn och har Bf 19 juli. Så roligt! Neo tyckte det var super skoj med en kompis att leka med. Och strax innan dom kom så kom familjen Westermark, vi skulle äta middag tillsammans och se hockey ihop. Tacos stod på menyn. Milly och Neo hade riktigt roligt ihop. Neo sa till och med Mimmi och det är så Milly kallar sig själv. Så gulligt. Neo och Milly passade på att sova 1 timma under hockeyn. Och trots att han bara sov 1 timma var han på stålande humör och somnade kl halv 10.
På kvällen fick vi besök av Frida och Viktor och dom hade med sig i sin tur Jenny och Jamie. Så det var full rulle hela kvällen.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.