Då var de fredag

I går tog vi oss en sväng förbi öppna förskolan, var evigheter sen vi var där. Så det var trevligt att få träffa alla igen. Neo tyckte de var riktigt kul, men helst ville han vara med stor killarna och busa.
Strax efter 12 gick vi hem så Neo skulle få sin eftermiddags vila. Och trodde han skulle sova minst 2 timmar eftersom vi nu provar att han bara sover 1 gång om dan. Men så fel jag hade.efter 45 min slår han upp sina blå. Typiskt! Men han kunde iaf ligga kvar och mysa en stund i sängen. Pigg vart han då pappa kom hem en snabbis för att hämta diverse grejer till ett jobb i Sandfors. Han vart så glad av att de sin pappa han klättrade ner från sängen sprang med utsträckta armar och kastade tutten och slängde sig i armarna på Jonas. Jag vart alldeles varm i hjärtat.
Vi gick ut i solen en stund, och behövdes verkligen. Vart lite piggare. Sen var resten v kvällen en prövning på mammas och pappas tålamod då vi hade en övertrött son redan klockan 5. Kvart över 7 så började vi lägga han och strax efter sov han som en stock hela natten.
Så vi fick se hockeymatchen och sen passade jag på att påbörja helgstädningen.

Denna dag började kl 6, är helt sjukt hur trött man kan vara bara för att man stiger upp 1 timma tidigare än normalt. När älsklingen farit till jobbet la vi oss i sängen igen och efter några minuter sov Neo och då passade jag också på att vila.
Nu är klockan halv 12 och lunchen är uppäten och jag är fortfarande lika trött trots kaffe. Tur att Neo håller igång mig. Snart eftermiddags vilan 🙂 nedräkning

20130315-114228.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera