Våran helg

Vilken kanon helg vi haft, startade i gång helgen med lunch med svärmor, Frida och Viktor och älsklingen och Neo så klart. Super god mat och Neo åt till och med god aptit. Och som vanligt så la vi oss hela familjen och vilade när vi kom hem, myys.

Lördagen började vi med att gå Bäckänget i den härliga vintersolen. Längtar tills de börjar droppa från taken och solen börja värma, så mysigt att sitta i solen på altanen och dricka lite kaffe.
Sen vart de bara att slappa och invänta söndagen som jag längtar massor till.

Äntligen vart de Söndag och Tobbe och Ida och Hedda skulle komma och hälsa på. Jag har ju inte sett dom sen vi låg på BB , men Jonas och Tobbe träffar ju varann då och då och uppdaterar varann om barnen. Iaf så hade Neo och Hedda riktigt roligt ihop, och så gulligt när dom vill ha samma leksak. Dom står och har dragkamp <3 eller när dom jagar varann. Längtar redan tills vi ses igen.
Vi hann även med middag hos Jonas farmor, och träffa Jonas och Madde, och deras söta dotter Nova 1 månad gammal. Även jonas pappa Antonio och Uffe var där, roligt.
Sen var de dags för 3 års kalas för Lo. Så fort tiden går, tänk att hon redan är 3 år. Och fina presenter hade hon fått.

20130212-082704.jpg

20130212-082719.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.