Just another day

I förkylnings landet. Jonas och Neo är bättre men jag känner mig mer död än levande idag. Som tur är har jag inte haft nån feber.
Längtar så mycket efter våra vardagsrutiner, Neo får sova när han är trött och det medför sena kvällar och sena mornar. Häromdan så väckte vi han 12 och han vart på piss dåligt humör och tyckte inte alls han skulle vakna. Men som tur var så somnade han för kvällen redan strax efter 8 i går och sov till 09:15 i morse. Men dessvärre så han jag bara göra hans morgonvälling förens de knackade på dörren, typiskt.

Vi har iaf haft en mysig dag trots att det snoras och hostas endel. For på Ica för att handla ny välling till Neo men som vanligt vart de massor av andra saker. När vi kom hem så fick vi trevligt besök av Patrik Vdn på Jonas jobb, Sid’s nya husse. Trevlig, fick massor av tips vad vi ska prova nu när Neo inte är så matfrisk. Tusen tack.

Ikväll har vi myst hela familjen, vi gjorde smootie och Neo tyckte de var riktigt gott till kvälls fika och sen drack han välling och nu sussar killen gott hoppas han också sover för kvällen man vet aldrig då han är förkyld. Blir även en tidig kväll för oss, älsklingen ska nämligen jobba i morgon så Neo lär vakna då vi stiger upp, så skönt att komma in våra vardagsrutiner igen.

20130220-211427.jpg

20130220-211441.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera