Plankstek

Vi vart bortskämda av min pappa idag. Han kom och hälsade på idag och hade med sig en oxfilé och bjöd på en riktigt festmåltid. Han gjorde världens godaste plankstek. Hur lyxigt är inte de! Och tidigare i veckan kom han och hälsade på och passade Neo så jag fick bort gjort lite saker här hemma. Världens snällaste pappa/morfar. Och idag sa han att han gärna passar Neo nästa gång vi behöver barnvakt. Åh det värmer i mitt hjärta. Han och Neo tycker verkligen om varann och dom har riktigt roligt ihop.
Annars har denna dagen gått i Hockeyns tecken, först finalen iJvm och sen såg vi när AIK besegrade Frölunda. Och kvällen avslutades med att se Stjärnorna på Slottet. I bland känner vi oss som ett pensionärs par 🙂 Ganska skönt de med!

Imorgon, söndag är vi först bjudna på fika hos vänner här i byn sen ska vi till Skelleftehamn där vi är bjudna på middag hos vänner, ska bli så mysigt.

En 3 veckor gammal Neo inne på barn..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.