Onsdag

Vilken natt de var. Är riktigt trött idag. Neo vaknade strax före 23 och får en hostattack och kräks upp all välling i sängen. Så upp med pojken torka han ren och torr byta endel sängkläder, trösta och sen försöka få han att somna. Och de kan jag säga var omöjligt. Klockan 3 var han fortfarande vaken och hade hostat 2 ggr så kräkreflexen vaknat till liv. Jag var enormt trött och stakars älsklingen som skulle upp och jobba. Men tillslut somnade han iaf, så det vart en liten sovmorgon i morse.
Annars har vi varit ute på en promenad tvättat några maskiner med tvätt och nu ligger han och vilar. Har lite saker jag ska passa på att göra nu medan han sover.
Har surfat runt och kollat på kläder till Neo, nu när han har strl 80 och kan ha 86 finns de så mycket coola kläder till han. Är egentligen ute efter byxor med hittade 2 coola tröjor som jag måste beställa efter. Bara älsklingen tycker om dom lika mycket som jag. Köper inga kläder som inte Jonas godkänner, det är ju hans barn med och hans pengar 🙂

20130102-161645.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.