Lik sin pappa??

Strax ska vi bege oss mot stan för att möta upp pappa J för att sedan spendera några timma på Leos med min bror hans sambo och hennes barnbarn Hugo. Ni tänker säkert att hon är rätt gammal, men om jag inte misstar mig så har hon inte ens fyllt 40 och är redan farmor, det tycker jag är coolt!

Tycker minde och mindre om fredagar, då älsklingen börjar 7 i stället för 8 hela dagen blir konstig.
Jonas är rätt kul då man ska väcka honom på morgonen, han pratar rätt ofta i sömnen. Igår när jag väckte honom så sa han, det är den torsdag den 17:de och klockan är 07:15 så gulligt. Och imorse var han i data världen, sa till han att nu måste du upp, och fick till svar, Php my admin haha. Och neo han säger hallå hallå i sömnen, lite lik pappa är han som redan snackar då han sover

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera