Effektiv kväll

Efter en natt med 4 timmars sömn så var jag mer död än levande då älsklingens alarm ringde i morse. Jag och sonen låg och drog oss i en timma så skönt sen var de full fart på lilleman tills de var dags för förmiddagsvilan. Så då passade jag också på att bättra på sömnkontot, skönt!

Annars har vi varit inne och myst, hade tänkt organisera upp i lekrummet men det får bli morgondagens projekt eventuellt. Hans Ferrari tar upp rätt mycket plats så funderar på om han ska få ta vårt sovrum.

Åt en super god middag i kväll, hittade en bit oxfil’e i frysen som jag stekte med en god sås till. Och vi avslutade med en latte från kapselmaskinen älsklingen kom hem med <3 så god den var. Och efter lite kaffe så fick jag ny energi, och busade med sonen tills de var dags för sängen och sen passade vi på att slänga ut julen, renbädda sängen, vika bort tvätten och olja in bänkskivan. Så lite hans med iaf.

I söndags var vi bjudna hem till Thony och Linda i Skelleftehamn på middag. Grillat stod på menyn, och så gott de var. Jag åt mer än var var orkade. Och Neo han tyckte de var höjdar mat, första gången han äter kött som är grillat! Neo fick 2 jättefina bilar av dom i julklapp sov vi lekt med idag.
Milly och Neo är riktigt söta ihop, speciellt då dom började bråka om samma sak. Båda ville ha låtsas telefonen.
Tack Thony och Linda för en trevlig kväll och för den goda maten!

20130108-012216.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Effektiv kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.