5 thoughts on “Mot BVC

 1. Hoppas det går bra!
  Glöm inte att läsa på inför MPR-sprutan.... ta ställning till om han ska få den eller inte.... den man tar vid 18 månader.
  kram

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • Jag har gett mina barn alla sprutor utom MPR. Det har varit mycket skriverier om den sprutan då den genom tiderna haft väldigt mycket biverkningar, ALLVARLIGA biverkningar som autism, koma, dövhet, dödsfall mm. Man har kunnat bevisa att barnen fått skadorna till följd av vaccineringen. MPR står för Mässling, Påssjuka, Röda Hund. Detta är barnsjukdomar som ju egentligen inte är såå farliga. Jag tycker inte det är värt risken att ge barnen denna spruta när det är sjukdomar som ett friskt barn överlever utan problem. Överhuvudtaget tycker jag inte man bara ska acceptera att ge barnen en massa sprutor. Jag tycker att varje förälder ska ta aktiva beslut över vilka sprutor barnen får, för ALLA vaccin medför en risk. Som med Ida till exempel. Man har infört HPV-vaccin i vaccinationsprogrammet. Det är samma med den. Det är en LIVSFARLIG spruta. MÅNGA unga tjejer har dött till följd av vaccineringen, det är bevisat. Livmoderhalscancer är inte tillräckligt vanligt för att jag ska tycka att det är värt risken att döda genom sprutan. Hon kommer INTE att få den!
   Jag är kanske lite extrem... men googla lite på MPR-vaccin, biverkningar, koma, autism typ... kolla på sidor som INTE är förknippade med läkemedelsindustrin så kommer du nog att hitta en hel del saker. Om ni väljer att inte vaccinera kommer ni att möte motstånd på BVC, strunta i det!! Jag har såå många gånger behövt förklara mig och nästan fått skäll för att jag inte vaccinerar denna spruta. Men det är MINA barn. Läkare och sjukhuspersonal får gå på seminarier och kurser om vaccinen, dessa kurser betalas av läkemedelsföretagen… helt sjukt!!! Inte konstigt att de blir itutade att alla måste vaccineras. Dom får betalt för att säga det!
   Oj… jag kan fortsätta hur länge som helst… men jag hoppas du hänger med i mina tankar 
   kram

   Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.