Kjelle har så bra tajming

Det hela började med att bromsbackarna och bromsskivorna behövdes bytas, så Fors som för en gångs skull hade en tid samma vecka gjorde detta i Onsdags. Och 4200 kr fattigare var bilen som ny igen. Ingen rolig utgift men bromsa behöver man ju. Iaf så var vi och handlade julmat igår på Maxi och när älsklingen kliver ut ur bilen ser han att vi har punktering på höger bakdäck. In och handla, irriterad över punkteringen. Handla klart, lämna alla matkassar i bilen och sen börja byta till reservhjulet. Våran bil har så bra tajming på nör han ska gå sönder och denna månad var ingen bra månad. Iaf så blir de att köpa nya däck och sen sälja fanskapet fort som fan. Vi har iaf hittat en annan bil som verkar vettig, synd bara att den fanns så långt bort. Kjelle kallar vi våran bil ifall ingen fattade de 😉

Iaf så var vi bjudna att komma över till våra kära grannar för pepparkaksbak med Neo, deras barn och barnbarn var i full gång med bakningen när vi kom dit. Neo käkade mest av degen, men nån pepparkaka lyckades han få till. Annars vart de mest jag. Iaf så fick jag riktigt julstämning. Var så mysigt. Glögg bjöds de på, en jättegod med blåbär och lingon smak som jag måste köpa hem idag.
Det var så mysigt att komma bort från hemmet en stund, har varit inne med Neo nästan hela veckan pga vaccineringen, han vart jätte förkyld, men som tur är så har de värsta släppt och kvar är bara hostan, funderar på om jag ska in på apoteket och köpa hostmedicin ?? Men Jonas fixk höra av Emely att dom kan bli speedade av de, och det vill man ju i te när dom ska sova. Blir iaf nätter med lite sömn nu då han hostar så mycket. Eller Neo och pappa J sover gott med jag
Sover uselt. Vaknar och kan inte somna om så där vi 5 tiden då hostan drar i gång.

Tyvärr vart de ingen bild tagen igår då älsklingen var till en annan granne på gatan och hjälpte han igång med internet.

Godmorgon!!!

20121221-055537.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.