Hos tandläkaren

Älsklingen var hemma idag efter en jobbig natt, han mådde illa och bodde i stortsett på dass men inget mer hände. Och Neo sov dessutom jätte oroligt så denna dag har vi tagit de lugnt. Har haft jätte ont i skallen hela dan, nästan så att Jonas fick fara själv till tandläkaren med Neo, men efter en alvedon kändes de lite bättre så vi packade in oss i bilen och for mot Kåge.
Neo tyckte de var himla kul att vara hos tandläkaren, massor av roliga saker att titta på. När de var vår tur så fick vi en jätte bra tandläkare och Neo tyckte till och med om att sitta i hennes famn. Pappa J fick ha Neo i famnen när själva undersökningen var. Det gick rätt bra hon fick kolla på hans blåa och svullna tandkött och hon konstaterade att det var en cysta som det heter, och inget farligt. Så skönt och Neo blev en tandborste rikare…

Efter middagen gick vi ut en stund och gjorde finliret på uppfaren då Tomas var snäll och tog resterande med traktorn. Tack snälla!!!

20121211-003317.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

4 thoughts on “Hos tandläkaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.