Hej mitt vinterland

Nu vräker snön ner, riktigt mysigt. Passade på att baka lussebullar. Dom vart helt perfekta!
Dagen har bestått av mys med sonen, och lite städ och tvätt. Fick besök av Jessica en stund också.

I går var vi på Skyltsöndag inne i stan med Rikard och Jessica och barnen förstås. Arvid och Lo fick prova köra häst, så lyckliga dom var efteråt < ;3 Neo låg och sov i vagnen. Kallt var de så vi stannade inte så länge..fick gå in På Stadium och köpa varmare vantar till oss, fingervantarna vart de kallt i. Ikväll fick jag ett trevligt samtal från min äldsta bror, han undrade om vi kunde ha Liam i helgen. Självklart kan vi de, har redan planerat vad vi ska göra. Bus i snön och baka pepparkakor blir de <;3 Det brinner i ett hus här i byn ikväll, älsklingen var tvungen att ringa till sin farmor så det i te var hos henne det brann, och det gjorde de lyckligtvis inte. Utan det brann på Jörnsvägen i ett tegelhus. Branden har tydligen startat i pannan i källarn. Fy så hemskt. 20121203-215939.jpg

20121203-215948.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Hej mitt vinterland

 1. Vilken fint ljusfat!
  Jag var på väg till stallet när pådraget var som störst, trodde först det var en massa plogbilar tills jag insåg att plogbilar inte har blåljus 😛

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • stallet ser jätte fint ut. Måste mog hälsa på dig där så jag får se hur de ser ut.
   tur att det gick bra ändå, och att det inte vart värre i branden.

   Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.